Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ο διαγωνισμός των οργίων


Ταξιδιωτικό γραφείο προσέφερε το έπαθλο σε διαγωνισμό μεταξύ φοιτητών του Κέιμπριτζ και της Οξφόρδης χωρίς να περιμένει αυτό που θα ακολουθούσε. Φοιτητές και φοιτήτριες έμειναν με τα εσώρουχα καθώς οι δοκιμασίες ξεπερνούσαν κάθε φαντασία

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε το ταξιδιωτικό γραφείο Scott Dunn,  το οποίο έγινε χορηγός ενός διαγωνισμού, που κατέληξε σε... στριπτίζ στο χιόνι.
Φοιτητές από την Οξφόρδη και το Κέιμπριτζ, έμειναν με τα απολύτως απαραίτητα, παίρνοντας μέρος στο Varsity Trip's Valley Rally, με έπαθλο διακοπές αξίας 5.000 λιρών για τη νικήτρια ομάδα...

Όμως οι διοργανωτές του διαγωνισμού δεν είχαν ενημερώσει το ταξιδιωτικό γραφείο για τη φύση των δοκιμασιών, οι οποίες ήταν αρκετά πικάντικες!
Έτσι τα μέλη της νικήτριας ομάδας, μεταξύ άλλων έβγαλαν τα ρούχα τους ποζάροντας και άλλοι φοιτητές και φοιτήτριες άλειψαν κρέμα και σοκολάτα στα ημίγυμνα σώματά τους.
Στην δοκιμασία "Σπάσε ένα αυγό με τον πιο δημιουργικό τρόπο" φοιτήτρια τοποθέτησε αυγό στα οπίσθιά της και φοιτητής το έσπασε με ένα μπουκάλι κρασί. Στη συνέχεια έφαγαν το αυγό.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Telegraph μέλη της ομάδας που ηττήθηκε, ήπιαν... ούρα συμφοιτητών τους και όλα αυτά μπροστά στα μάτια πολλών μαρτύρων.
Μετά από τα όργια στο χιόνι το ταξιδιωτικό γραφείο, που βρέθηκε εκτεθειμένο, προσπάθησε να διαχωρίσει τη θέση του και σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι σύμφωνα με τους διοργανωτές "επρόκειτο για έναν διασκεδαστικό αγώνα σκι μεταξύ φοιτητών του Κέιμπριτζ και της Οξφόρδης".
Το γραφείο θα δώσει το έπαθλο στους νικητές, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει ξανά στο μέλλον με οποιονδήποτε τρόπο στη συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς θεωρεί ότι παραπλανήθηκε.
Γιατί άραγε; Δεν είναι διασκεδαστικό θέαμα οι ημίγυμνες φοιτήτριες στο χιόνι;

News 247 / 24 – 1 – 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου